16 September 2009

baju raya hunting




as being promised last saturday and sunday we went hunting for emill's baju raya.it was  fun days for us. on saturday my husband n i left emill with his babysitters...after 4 hours baju raya hunting..we went back to the hotel room n released these two girls to do their shopping..mama was so tired on that night so i slept early.on the next morning we continued our hunting again.......dapatla beberapa pasang baju raya for emill...this year will be his first raya...last year emill was still inside..around five months pregnancy on that time.this year dapat raya bersama-sama.hurrmmmm...tapi bila emill nak start posa ni ek???????????hihihi.sepanjang emill di simpan di dalam bilik..mommy n paksu dtg jeguk...maklong nor (my cousin) pun datang. if h1n1 tak ada kan best...mesti lagi seronok dapat shopping ngan emill..emill dah ada gigi dua batang sekarang.kat bawah je tapi i still blend his porridge..hihi (terlampau rajin).he does not crawl but shuffles..people say shufflers walk earlier than crawlers..tak tau la kesahihannya..let's wait n see je...tiga hari lagi nak raya....selamat berhari raya semua!!!
luv,

mama

1 comment:

Atiqah said...

hehe..sbnarnye aritu kite bdiri sblah2 je msa kat mdvalley..time tu kt kdai GAP. nak tegur tp segan lah tkut kak lip xkenai.. =)

MY BUDDIES

MY STORIES