30 September 2009

ini adalah tahun pertama emill beraya

raya pertama tahun ni giliran beraya di kampung babah emill. last year ari pertama kat my kampung. seawal sehari sebelum raya kami dah berada di kampung..memang ramai sanak saudara yang sama-sama membuat persiapan raya. emill pun mesti terkejut sebab kena pakai baju lengan panjang (baju melayu) even matahari terik memancar pada siang hari..hihi...menjelang petang kami pulang ke my kampung..emill tidur lena dalam kereta..he was very tired. tema di kampung babah emill adalah kaler ijau...pada hari raya kedua kami berpakaian kaler merah pulak..macam sirap la memasing..hihi.......raya ketiga kami pulang semula ke kampung babah hinggalah raya ke lima...emill looked very happy cos he could bite the angpaw..bahaya betul suke je dia mengigit..gusi emill tgh gatal betul now...meleleh air liur dia menahan...oklah...kami bertiga ingin mengucapkan selamat hari raya and maaf zahir batin kepada all of lippie-lippie's blog readers n friends....cheers!!!!




ini pic raya pertama di kampung babah emill. tema kami adalah green..lite green!






ini raya kedua kami di kampung mama..tema kami adalah merah..panas!!panas!!





pic kami bertiga.....maaf zahir batin......











luv,




mama

4 comments:

babahemill said...

dear beloved wife..babah emill here.u doing good syg..een kerja kuat dah to fulfill sy bangga dgn een sebagai wife n mama emill.we love u syg.

~Lip~ said...

terkejut nye dapat kumen dari my dearest life partner ni...luv both of u too...mwahhhhh......

Atiqah said...

hi kak lip, sbenarnye aritu kita berdiri sebelah je msa kt kdai GAP Mdvley. Segan nk tegur takut kak xkenai..heheee Selamat Hari Raya!

~Lip~ said...

aduyai tiqahhhhhh...kak lip xperasan tp if tiqah tegur sure kak lip perasan.....

MY BUDDIES

MY STORIES