27 October 2009

anakku sudah genap 10 bulan arini



harini genap sudah emill 10 bulan..yay!!yayssssss!!!!....dah bertambah bijak sekarang...suka mama sakat emill tengok dia ketawa dengan gigi bawah dua batang...everyday tak sabar nak lik umah cepat2 to spend time with emill..emill dah pandai mengayakan org ckp tepon,'heloww' 'heloww',dia jugak pandai lambai2 tangan,dah reti salam org tapi always refuse lagik..,dah reti panggil 'babah'...'mama' (yang ini xpasti samada he just makes sounds or he really means to call me n his babah), emill dah pandai goyang2kan badan bila kita berzikir (moga menjadi anak n muslim yang soleh sayang)...pendek kata..memang saat2 yang mama sayang nak tinggalkan waktu2 ni cos memang best main ngan emill.....saat ni xbley datang kembali so mama will cherish every single moment spent with emill...nak update sikit pasal my darling girl khadeeja irzan. khadeeja (my bro's daughter) dah nak masuk 2 bulan. bonda khadeeja dah nak start kerja. babysitter untuk jaga khadeeja pun dah jumpa.hope khadeeja dapat dijaga sebaik jagaan bondanya....to emill mama nak pesan sikit ni..jangan buli adik khadeeja tau...emill kan abang..




 my sunshine

luv,

mama

2 comments:

Leen said...

Besar dah Emill Mummy sowang ni. Semoga jd ank yg baek dan patuh arahan mama and babah same goes to Khadeeja..kene patuh pd arahan bonda dan ayah..


xoxo
mummy

my name is lip said...

thanks for ya prayer mommy

MY BUDDIES

MY STORIES