31 October 2009

sepetang di kampung.


almost every weekend kami akan spend kat kampung babah emill...pic kat atas emill sedang merangkak riang ria di luar umah ibu mertuaku...sila perhatikan dlm mulutnya...teka berapa batang gigi kanak2 di atas ini....

sekiranya anda menjawab sepuluh batang........jawapannye salah...baru dua batang ar gigi saya nih...tapi i saw lagi sebatang bahagian atas nak tumbuh dah.........abis my jari dia nak gigit...gusi gatal ye emill..


 perhatikan lebah-lebah itu...ni dekat je ngan umah...aku pun ngeri ahh.......bila tengok benda 'bergendik' macam ni..otomatik bulu roma menaik..sila rujuk kamus untuk perkataan 'bergendik'.



maaf ibu ayam...you are hot mama too...that's why i tempek muka u kat sini...



munge-munge suamiku...........banyak lagi koleksi munge-munge di taman ni..nanti next time i upload...lenguh tengkuk waiting for the uploading process..........korang setuju tak??


ayam2 yang bakal menjadi mangsa........


americans' next top models....these are emill's cousins..my mil ada 8 orang cucu.kesemuanya adalah boyssssss..emill memegang status cucu terbongsu lagi buat ketika ini...


my sis in law with the models again...


kanak2 ni tahan lasak..ku suka lihat dia




mereka berani2 belaka...........


heading to sungai...nak 'mengoca'. sama erti dengan cari ikan...never seen how so cannot describe. tapi suamiku kata cari ikan.......


my husband most favorite pic


yehaaaaaaaaaaaaaaaaa..............................................

inilah dia abang2 emill disebelah babah. mereka sangat ceria and aktif di kampung................bila balik kampung..emill akan terlopong melihat aksi2 kanak2 happy go lucky ini......

luv,

mama

No comments:

MY BUDDIES

MY STORIES