03 November 2009

emill owh emill


 my emotional entry


 inilah wajah kesayangan hamba ketika usianya baru mencecah 4 bulan..puting kopek (pacifier) tu kejap je dia isap..sekarang if dapat amik puting kopek abg sepupunya (aish) digigitnya ada ar...kekadang macam nak ditelannye (mungkin dia pelik kenapa la abang sepupu aku ni sibuk mengisap puting yang xley produce milk nih..anakku ini makin bijak wat hal macam-macam perkara. sangat lasak memanjat sana sini..if dilarang usik something mata dia akan cepat-cepat tumpu cari barang lain untuk diusik. saat2 paling seronok spending time with him is when i nak tidurkan dia....i feel so attached with him during this time..owh emill...mama hopes emill will not forget mama.mama dah xde kat dunia ni pun jgn lupakan mama taw...uhuhuhu...touched with my own statement.. :'). 2 months more emill will be 1 year old...how time flies so fast. rasa seperti baru sangat lagi mama melalui saat2 melahirkan emill. be a good boy son..

yayyyyyyyyyyyyyyyyy...................carry me pleaseeeeeee....





luv,

mama



No comments:

MY BUDDIES

MY STORIES