04 November 2009

his new toy

it's 11pm now..i'm really tired and sleepy but still got the courage to update this blog. after working hour we went back  to my mil's house. just 20minutes drive from my house je..before we went back, my sis in law (kak longku) gave emill a new toy..all this while memang emill ske main ngan food containers (if bagi kuali pun dia mesti ske nak main) and the toy sort of like food container juge..colorful and cute. emill ske sangat main with it..khadeeja sudah mula dihantar ke 'asrama' arini. rumah pun rasa sunyi sepi je malam ni cos khadeeja dah moved back to her house..




 this quite creative technique of photography was done by my mom.. ^__^
emill loves wan. the view from inside the stack.















emill tengah focus.....xmo ar kaco..







baiknye anak mama bagi anak orang ni pinjam toy dia... fullstop__________________________.



luv,
mama yang sangat sleepy dah ni....



sudah pun pukul 11.45pm sekarang........upload pic lama sgt..



4 comments:

Anonymous said...

1st time mama excited ye...cumel nyer ank awk.. ikut mama ke papa dia? saya dah 4 org, mggu lps br je dpt yg ke-4. Lps uia saya trus kawin tu yg awl jd ayah hehehe.. adik awk pn ade bloq jgk kan? rajin le buat bnda2 nie..anyway x sangka awk ingt nama saya, saya baru2 ni ingt nama awk tu pun masa nk cari nama utk baby girl ke-4..kihkihkih..kalau tak ntah bila la ye...

LIP said...

dah 4 dah..alamak dah jauh tertinggal dah sya nih...tahniah!!i got married last year.ada blog ke friendster ke facebook ke??macam ne jumpa blog ni?ingat lagi ye my sister.hihi

el said...

hi lip
u got a cute bby boy la..
geram tgk..cam nak preggy lg...huawrrghhh tgulah dulu coz baru je banak..kahhhh

btw, thx coz terjah blog daku

panas buntut tgk en. nikon tu..jeles..hehehe

psstt..i folo u ok..u folo me..hahaha

Anonymous said...

lps ingat nama awk saya saje taip dalam google, keluar le list blog awk, adik awak,kwn and sek teknik awk... ingt salah org, so saya survey,ye la saya mana pnh jumpe awk lps program telekom tu..muka awk pn saya x ingt huhuhu.. lps tgk sek teknik, nama 'lip', seremban,senawang..memang sah awk! glamer la kan tersenarai dlm google..kihkihkih, saya x minat berblog, berfriendster(sebenarnya x reti kehkeh), just bila dh ramai tnya, saya masuk facebook. Bole la carik kt fb... kalau ingt nama penuh saya mesti bole cari hehehe... bile dh tua ni sense of humor pn hilang huhuhu

MY BUDDIES

MY STORIES