12 November 2009

xmo pada mama sendiri!!!


semalam as usual after kerja i went to pick up emill..sampai2 je babysitter kata dia tidur..lama gak mengadap emill yang ngah tidur nak pikirkan samada nak kejutkan dia or tidak..then i tried to carry him dia pun tersedar..i quickly breastfed him cos kalau tak panjang la bunyi siren anak aku nih berbunyi.....kena cepat2 matikan alarm jeritan nangis dia sebelum terus berbunyi..after breastfeeding..to my surprise..dia terus duduk n merangkak ke babysitter dia...wahwah..nyusu kat mama tapi nak duk pangku ngan org lain.....huwaaaaaaaaaaaaaa..puaslah that kakak pointed at him wajahku yang nak senyum pun tidak..nak ketawa pun tidak..i just grinnnnnnnnneeedddd ^________^ hikhikhik

it's ok at least i know how good his babysitter is towards him...betul tak??

luv,

mama

No comments:

MY BUDDIES

MY STORIES