04 December 2009

aidiladha


haruslah kan cite sket pasal raya haji bebaru nih..........balik kampung mama........kami pulang seawal sehari sebelum raya..ehehe awal la tu kan..........ini posisi dari laman umah wan saya.



apa ar yang diorang kerumun nih?

ada kipas besar, ada asap, ada minuman air oren ais.............


tau dah u all dapat teka dari tadi yg kami bakar satay...........memang sedap ada satay ayam, satay daging lembu and kambing............perrghhhhhhhhh kambing yg paling sedapppppppppp.....saya suker!!!!!!!!!raya korban kami makan satay tapi ada gak wat rendang, nasik impit and kuah kacang......saya makan banyak sebab after raya ni saya berikrar to lose weight and get in shape...........hahahaha


sepupuku haziq@pak uda (geleran tuk dipanggil emill) sibuk dgn tugas beliau menjelajah umah wan kami. next to him is my pakteh (maintain je dia pakai baju melayu sampai petang)


my angahnye shuwit little girl ni tak dapat tidur mlmnye so siang raya dapatla tidur itupun xbape lena


owh abang emill yang tidur kepenatan.........xpakai baju melayu pun emill..xde iron nk gosok.umah wan dah lama tinggal.kami balik sekali sekala je...memasing lupa bawak balik iron.........keesokkan arinya kami pulang........sedih to leave a place where i was raised.

luv,

mama

No comments:

MY BUDDIES

MY STORIES