09 December 2009

my new layout......


hahahaha.....i just changed my layout..sungguh membosankan tengok sesuatu tu lama2..so i changed. kira ok ar nih...sempoi je tak banyak color..banyak sangat color kang kusut kepala..saya bagi 3 stars out of five to this layout..sukati je nak rate org punya design kan..suruh buat sendiri layout kang tak reti plak..kira ok ar. layout ni bagi saya........nak update sikit pasal my anak bujang tu dah pandai main berkawan kawan...dia juga suke main bola..sila lihat gambar2 yang di snap di bawah ini


belum reti berdiri by his own lagi..so selalunye dia akan golekkan aje bola kepada sesapa yang sudi main ngan dia...selalunye his monyang (my grandma)



babah...sila beri bantuan...hiyakkkkkkk...emill..kick the ballllllll...............mama screams ar his cheerleader..go emill go....googleeeeeeeeee..............


ni macam kepit bola bawak lari je mill..(mill does not stand for mother in law di sini ye...short form for emill..^__^)


emill dah tired mama...dun snap my pic lagi..pleaseeeeee...


luv,

mama

2 comments:

el said...

aku suke lah layout ko
simple n nice...
a'ah kan sng jer nk bc..x serabut cam blog aku tu..haru biru hahahaha
emil comel jer main ball..hehehe

LIP said...

to el: hahaha........aku takde pun mengata ko nye layout serabut el..aku suke je baca blog ko..sungguh mendamaikan jiwa blogmu itu..

MY BUDDIES

MY STORIES