16 December 2009

rambut baru.......


.inilah hasilnya...

ehehehe..........trim cikit je......cayang ar rambut rawk ni


after leaving the kak amoi tukang gunting kami gi makan2.......owhhh sungguh lasak anak ini..hinggakan daku mengetip bibir and asik ulang cakap "no emil...no emilllll...." dengan nada yang lembut berhemah


adusssssssss...senyum je la tengok..(please ignore my scarf yang tgh serabai itu..baru balik dari kampung nih)


luv ya...kful dear...........


6 comments:

el said...

ha yelah mmg npk cam boy dah..ngan kenakalan dia tu..x dok diam..heheheh comel bangat

mummy_adam said...

ahahaha.. cute nyer emill, abis satu restaurant dia terjah.. hehehe

Leen said...

Lasakness dah menyerang Emill maybe peh ni mama eh leh kurus.

LIP said...

to el:memang lasak dah anak aku el ini pun sebaik aku xbagi tgk cite ultraman kut tak tiap ari aku kena fire..

to mummy_adam: hihi..tq for visiting my blog..

to leen: owh mommy emill, memang daku teringin sgt look slim tapi tak slim2 jugak..

Kakak said...

haha...musim trim rambut anak-anak.
Kakak pun baru je bawa si kecil potong rambut, tapi kali ni dia sibuk nangis sampai amoi tu gelabah.

Hmmm...emill dah encem dah..

LIP said...

to kakak:dia pun rimas rambut panjang2...mak nye aje ske sgt tgk anak rambut panjang..rock kononnye....hihi

MY BUDDIES

MY STORIES