06 December 2009

terjah budak ini!!!

selalunye bila time nak tido je..emill akan merengek2..kejap2 kang nak nyusu, kejap2 kang dia memanjat kejap2 kang dia nangis2...maybe perasaan dia bercampur baur..tapi ada satu sudut kat katil yang memang jadi favourite dia...meh kita terjahhhhhhhhhh


memang kegemaran dia sesangat berdiri kat kepala katil nih..nak katakan merenung masa depan ke arah luar tingkap tak jugak.......tangan dia tu macam ngah gerak2 wat something je.

memang kusyukkkkkkkkk...........


erkkkkkkkk........makan ayam goreng ke emill? emill.....look here...


what????????????spagetti?mee bandung??mee goreng???????bihun sup???????apa tu dik???????

aduyai.........abis ar pengikat curtain nihhhhhhhhhh............ditariknye benang tu sampai abis tercabutttttttt.......memang dah huduhhh........gasak ahhhhhhhh

inilah weekend kami bebaru nih.....malamnye seawal kul 7.30pm emill dah tidur..........siang tuh memang ligat merangkak ke sana ke mari..kejadian di atas adalah benar..bukan sekadar lakonan..pantang kita tak nampak semua benda dia nak masuk mulut..paling dia suka benda dalam bentuk tali contoh wayar memang dia suke gesel kat gusi dia..gigi baru empat batang..masih dalam training nak berjalan lagi..

luv,

mama

8 comments:

Atiqah said...

ahahahaa..habis ranap la rumah k.lip lepas nih..diam2 die betukang sesorang eh!
baby emill muka jambu lah! =)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sume nk digigitnye ek

LIP said...

to atiqah: abis ar ranap tiqah........gigi empat batang dia tu kemain kuat

to SBB: hampir semua kecuali yang haram2 je xdigigitnyeeeeeeeee

Leen said...

eee geram tgk pipi dia ni.

LIP said...

too leen: see u this sunday.weeeeeeeeehooooo

Nurhayati said...

comelnya Emill ni.. putih gebu ;)

NURUL said...

comelnyer anak awak. bagi susu apa ye? salam perkenalan n tq jenguk blog saya.

LIP said...

to nurul: still bf lagi tapi ada gak sesekali bagi susu snow...i love sharing about babies..if ade ape2 just ask..selamat menjadi ibu

MY BUDDIES

MY STORIES