23 December 2009

today

today i jaga my precious emill n khadeeja.baby sitter khadeeja tak dapat look after her today cos dia pergi hospital. aduyai, budak kecik duorang nih tak nak tdo..bila dukung khadeeja. . emill nangis2, last2 saya plak yang rasa nak nangis.khadeeja is my bro's baby. she is almost 4 months. sekarang budak duorang tu dah tdo.awal2 lagi dah tdo...belum abis buletin utama lagi dah tdo.penat la tuh. emill sekarang sgt lasak.ye ar anak lelaki if tak lasak tak cukup boyish ar ek..hihi..saya tabik la those ladies yang ada anak jarak setahun sebab memang bukan mudah nak handle kan. this friday kami akan buat kenduri kekah and cukur jambul khadeeja. on sunday pulak nak buat makan2 for besday emill sikit. haiiiiiiiiii.........dah setahun dah umur anakku..still belum pandai jalan tapi dah dah reti panjat sana sini. i end with pics of those two little sweety pies



6 comments:

Nurhayati said...

yati mmg respect ngan orang yg jaga anak rapat2 ni.. sbb yati baru sorang pun dah huru hara huhuhuhu

khadeeja said...

tima kacih berbakul2 makngah tlg jaga shaya semlm .. :)

el said...

belajar2 lah handle 2 anak hehehehe...
sib bek derang behave...
emill kalo start dh dpt kaki..kejor mengejor lah nati...

LIP said...

to yati: yelah kan..memang xmenang tgn..hihi

to khadeeja: hihi berbakul2 ke dik?kasih diterima

to el: kejor mengejor tu dah pasti tuh..kompem nye la..^__^ xlama..cepat mamanye kurus..

Ena said...

wahhhh.. rajinnyer... sib bek dorg tu bebaik je kan!!

LIP said...

to ena: ^__^

MY BUDDIES

MY STORIES