25 January 2010

cameron

we went to cameron on 15th until 17th jan recently..



ok..the story goes like this..pada petang jumaat kami telah konvoi beramai-ramai menuju ke cameron..sebabkan konvoi wajibla kami sampai lewat sebab kena la tunggu yang lain-lain.jalan pun kenala seiring.dalam 5 buah kereta jugak la kami pergi...macam2 aktiviti kami buat kat cameron..seperti gambar2 di atas kami gi kilang teh boh yang sgt menjadi kegilaan pengemar teh itu..lihat gambar di atas..kami masuk ke kilang membuat teh..kami juga bersiar2 di taman strawberi..banyak sangat kejadian yang berlaku..rasa tak larat pulak nak tulis ni..(mengadakan padahal baru tulis sikit je..itupun tak larat) just enjoy the album above k..

p/s: nasib baik emill tidur on the way up and down from cameron..kerana jalannnya sungguh winding and pusing2 pening saya..overall...cuti kali ni best sebab ramai yang join..!!!

6 comments:

el said...

eh kilang teh tu sgt cantek la
hai bila la daku leh pergi ni
syok x lip..huhuhu
rmi betul rakyat yg pergi tu
5 bijik
igtkan lip ngan famili lip jek..hiksss

pssttt..tgk lip ni sgt chumel..:)

LIP (^_^) said...

aduyai thank el cos puji ..hikhikhik...ceria idup ku arini dipuji..tempat tu dingin n nyaman el..tapi penat and jenuh nak daki bukit tuk sampai ar..

Leen said...

aa aa aa chumel ke?

NURUL said...

gmbr cantik2 emill makin comel :)

LIP (^_^) said...

tenkiu nurul..raina juge..

LIP (^_^) said...

to leen: siap awak ija.....

MY BUDDIES

MY STORIES