04 February 2010

eimir vs emill

this is very shocking!!!!!!!!!!!!!!!!!emill ada kembar seiras.. i was shocked seeing this boy when he really looks like emill..so apalagi terus snap pictures kembar ni.nama pun dah nak dekat dah. nama dia eimir. anak kepada sepupu wan saya. memang jauh kalau nak diikutkan ikatan kami. cara dia senyum memang macam emill. eimir ni 2 tahun lebih umurnya..

teka mana satu eimir..and mana satu emill?


in reality, shape muka and mata mereka sama.........

dah dewasa nanti sama tak agaknya rupa mereka???can't wait to see...
emill dah masuk setahun sebulan. latest progress masih belum boleh berjalan sendiri tanpa dipimpin.sangat suka main bola (bola sepak) tapi kenalah pegang tangan dia so that he can kick the ball. baru-baru ni buatkan dia mee sup, seronok suapkan dia sebab dia habis makan. suka mee rupanya tapi mee sup kosong je la just ayam rebus with sedikit bawang. hari-hari saya masih lagi masak nasi lembut tuk dia..dia dah tak suka bubur..sudah pandai cakap 'ma (panggilan untuk saya, wan dia dan adik sepupu saya pun dia panggil 'ma') bah (panggilan untuk babah), nak...' perkataan 'nak' paling kerap la dia sebut. terutama bila nampak makanan..mesti hulur tangan and melafaskan  perkataan ini..uuuh.tetiba rindu pulak kat budak kecik nih (-_-")..fullstop_________________.

luv, 
mama

6 comments:

el said...

mcm dah abg emir nengok nyer
hehehe...

rmbot od tu x kena botak
just bkk jer gulungan rmbot tu
hehehehe

LIP (^_^) said...

to el: kompem perit giler nak bukak kan el??

ChickyLicious said...

a'ah.. sama lah.. cute sgt :) mcm twin

NURUL said...

emill lagi comel di mata mama raina ini :)

Leen said...

ha ah lah same rupe derang
air muka pun sama
yang menyamakan derang is mata derang kot.

LIP (^_^) said...

to ChickyLicious: sama kan..i pun terkejut first time jumpa eimir

to Nurul: :)

to leen: tu la mommy..emill kan dah gtau mommy..now mommy caya tak eimir iras emill??caya kan kan kan

MY BUDDIES

MY STORIES