21 March 2010

emill at stadium

babah took us to a stadium to watch game between n9 and kl plus.ini kali pertama emill pergi ke stadium. tempohari tengok futsal sekarang ada peluang tengok pertandingan bola sepak di stadium pulak. sebaik dia well-behaved. tapi selepas 30 minit, emill dah sibuk pandang kiri kanan. paling best dia tengok belakang. kat belakang tu ada bebudak tengah enjoy mengunyah keropok..malu malu..emill asyik cakap ''nak..nak..''. tak sempat nak belikan something untuk emill munchy,munchy. time rehat tuh babah pun gi beli makanan tapi cuma tinggal fruits je..bagi la emill makan tembikai. paklong pun ada sekali tengok game ni ngan kami.

 before the game started..sama rata sama adil..

players n9

sebenarnya saya kecewa sikit sebab waktu n9 jaringkan dua gol yang pertama saya tengah leka golkan tembikai dalam mulut emill so memang saya tak nampak time tu..huwaaaaaa..alih-alih dah tengok orang loncat-loncat menjerit je..sungguh rugi tak saksikan detik-detik itu. tapi saya tumpang sorak jugak.

victory smiles..emill was stunned each time when people screamed and shouted for goal........mungkin terkejut jugak tengok mama happy semacam je.

ayah dan anak...

the result

hasbullah awang yang sedang standby untuk ke udara

selepas game, saya bergambar dengan wanita ini. hebatkan wanita ni.kami lapar sangat after watching so terus pandu ke mcdonald.sekarang emill dah tidur lewat sikit. eh bukan sikit..banyakkkkkkkk.macam mana ye nak aturkan waktu tidur dia supaya awal. dah dua minggu dia akan tidur paling awal kul 1030pm and paling lewat 12am. semenjak dah pandai jalan ni. risau.

kenangan ini untuk my beloved son emill irtzaz..

7 comments:

Ena said...

wahhhh.. best ye..
ok la tu kan sbb Emil x buat perangai walaupun dikelilingi org ramai..
emil kasi can kat mummy & daddy tgk bola nampaknyer..

el said...

wahh kamoo layan bola gak eh lip..hehehe lenkali bw lah bekal sekut ke kat emill...sian beliau hahahaha...gua klik nuff lu ERA...yehaaaa

Nieza Ishak said...

bestnyaaaa

nieza kalo pi stadium tak tahu la anak2 jadik cemana ..hihihi

NURUL said...

kalu arsenal team kan best :)

Mrs. Zuki said...

Perghh kualiti gambar mmg 5 bintang.
Emill ni bile besar pun mesti akan minat tgk bola kat stadium jgk.

mummy_adam said...

cantekss nyer gambar2 :)

LIP (^_^) said...

to ena: tu la ena..sekbaik dia ok je mlm tu..maybe dia terpegun tgk ramai org

to el: layan je el..temankan babah emill..okey lenkali biskut adalah wajib dibawa

to nieza: try je bwk nieza..mana tau diorg pun sporting je

to nurul: hihi..wish the same too

to mrs. zuki: hihi..agaknye minatla dia nanti dah besar..

to ena (mummy adam): tapi pic saya ngan dato' tu blur sikit la ena sebab rushing that time

MY BUDDIES

MY STORIES