13 March 2010

hot and cold days..

on saturday
venue: pool
mood: teruja sangat. fun day!!


yes...you can't dive there..........


a red water ball!!


owh his hair 'ada raimos'....


on sunday
venue: bowling centre
mood: cheerful......he behaved well..tapi muka dia nampak pelik je tengok bola yang digulingkan ke lantai..lagi pelik bila nak angkat bola tuh..bola tuh sungguh berat..


the players were babah, paksu, paklong pis and adib

luv,
mama

6 comments:

el said...

aku lm x bw budak2 tu g mndi pool or g mndi kat sungai ke hape..syok tgk pic2 ni..cun weiii

eh dpt klik ads ko SLURPEE..yehaa

LIP (^_^) said...

ni pun last minute plan el. tetiba je adik aku ajak so kami pun gi la..

Marsha~ said...

perggghhhhh....... mmg berbaloi dpt ikan. banyak plak tu.. nak makan pun senang hati

LIP (^_^) said...

to marsha: dapat bahagi2kan ikan tu pada tiga buah umah marsha..memang byk rezeki kami ari tu

Nieza Ishak said...

wahhh bestnya

nieza kalo nak dapat makan ikan fresh camtue, bila balik kampung husband la .. MIL rajin memancing bila tahu kami nak balik ..

sedapppppppp

LIP (^_^) said...

to nieza: sedap nieza...

MY BUDDIES

MY STORIES