23 March 2010

playing date between emill and khadeeja

last saturday, the day after watching football at the stadium, kami sekeluarga ke rumah paklong emill. emill ada temujanji untuk bermain air bersama khadeeja irzan. sampai je kami sarapan dulu then emill and khadeeja pun disalinkan baju. mereka pun berendam tapi taklah lama sangat pun. emill sangatlah enjoy sakan.


khadeeja....tengok sini..
emill pulak tengah leka..


okies...both of you please listen to wan...wan sedang melayan cucu-cucunya

exploring........

gigi bawah yang empat batang itu...

if kita cakap "show me your teeth" emill akan terus senyum chicky macam nih......tapi tengok mood jugaklah..this is my favourite picture. 


 cuba untuk bermain luar dari kawasan yang dibenarkan..no..no...emill


 khadeeja is exploring too...........

dah penat main air, khadeeja mamam...hurrrrrrrmm sedapnya..

abang emill (geleran emill untuk khadeeja) pula, tidur kepenatan......nanti kita datang rumah paklong main lagi ye nak..

luv,
mama

11 comments:

kacamata said...

best nyeh :) hehe

Nieza Ishak said...

seronok emill main air bila ada geng ..hihihi

NURUL said...

seronoknya main pool. khadeeja ni bape bln dah lip?

Raisah @ echah said...

alala tomeinye.
khadeeja ni umur berapa?

LIP (^_^) said...

to seri(kacamata): emill ajak kak sri main air ngan dia sekali..hihi

LIP (^_^) said...

to nieza: seronok sgt dia nieza..tapi dia je yg conquer kolm tuh..hishh..hihi

LIP (^_^) said...

to nurul and raisah: khadeeja ni nak masuk 7 bulan dah..

Leen said...

Wah! Finally berjaya abg pum pool ni.. ooo kecik je ek. T deeja dah besar mummy beli yg besar lg eh.. dgn mummy2 pun bleh masuk... Dah usha dah..saiz nye besar garage ayah deeja hehehe.. baru syiok!

el said...

syok tgk derang..aku pun nak beli la pool tu..heheh wei dpt klik dg hang...

LIP (^_^) said...

to leen: hihi thanks mommy belikan tuk dja, dapat abg emill tumpang main..

to el: kena beli el so tak payah bwk anak2 gi sunway ke wet world ke water world ke..hihi..

~ As ~ said...

seronok la tgk gmbar besar2 mcm ni kat blog...

MY BUDDIES

MY STORIES