16 April 2010

mereka sudah besar..

esok mama and babah akan bawa emill balik kampung...ingat lagi kisah kolam ikan tak? time tu ikan sebesar jari je and abang2 sepupu emill sibuk mencabut lalang dalam kolam ikan..now ikan-ikan tu dah besar...

my mil is feeding the hungry fish.....

inilah mereka.............esok kami akan berada di kampung sepanjang hari..happy weekend emill..

luv,
mama

8 comments:

Cikgu ILi said...

Wow.....sukenye tengok......
Lip, awak berani tak celup tangan dalam kolam ikan tu?

el said...

wahhh byknye ikannnnnnnnn
bak mai 2 3 bakul
hepi weeken emilll have a nnice wiken at kpg ok

Ena said...

bestnyerrr..

a'a la.. dah besar dah ikan2 tu.. berhasil sudaaa... seronoknya.. :P
happy weekend ye!

LIP (^_^) said...

to ili: berani ili..tapi geli la ikan2 tu geget..hihi..emill pun dah berani sikit2..

to el: jom el..datang kampung..boleh je bagi berbakul2 pun..=)

to ena: hehehe..dah berhasil dah ena

mummy_adam said...

wow.. cantek nyer..

kat mana kg lip nie?

Leen said...

Sy sudah click nuffnang kamu.
Sila click sy punya pula hahahaha!
Today i earn 0.25 lalalala baru daftar 3hari.

LIP (^_^) said...

to ena mummy adam: kat n9 ena.

to leen:hihihi

SharHanah® said...

i follow u!

MY BUDDIES

MY STORIES