05 May 2010

diving, island, wave, blue sky, sea

these are pictures taken by babah when he was at tioman last week..he is so into diving..emill pun nak jadik a diver like babah??gulps!! =P okies macam ayat babah mama nak follow gak..ini hanyalah halwa mata untuk hari rabu ini.
not my hubby..


not this one too


yes..here you are!!!! ;)


those divers..

 on the boat



this week babah is away to pulau perhentian pulak..he wanted to take us with him but mama got to work..can't take leave for a week like babah..so this morning emill refused to leave his bed because maybe all this while he'll be playing with babah before going off to his babysitter's house. since babah isn't around, maybe he feels he is missing something. hehehe..
(mama sangat takut ombak besar...tak sabar nak dengar cerita babah bila dia pulang nanti)

luv,
mama

14 comments:

~ As ~ said...

kakak suami saya pun gila diving, selalu travel sana sini..klau nak gi sabah & dptkan khidmat dia blh contact dia, sabah divers.ehehehe..promote kakak ipar dahhh

sz | m.a.s.s said...

salam kenal mama emil! oooo bestnya diving tp tak penah diving pun..ihiks...mcm best je tgk org menyelam ke dasar laut tengok hidupan2 laut...

LIP (^_^) said...

okies as...thanks as..very helpful.emill dan mamanye pun nak gak gi beach2 kat sabah tu.memang teringin as..nanti apa2 sya gtau k

LIP (^_^) said...

to sz: salam kenal to u too =)

Cikgu ILi said...

Itu babah Emill?
Apesal nampak macam Syed Aiman ke yang laki Linda Rafar tu.
No wonder la Emill cute.
Kikikiki..
Jeles..teringin nak dive jugak!

Ena said...

syoknye kan..

cian kat emil rindu kat babah dier. huhu..

cantek la picture2 tu.. :)

LIP (^_^) said...

to ili: aduyai ili..hihi..thanks ili. jom kita kaum wanita belajar diving..tapi saya penakut gak sbnrnye menyelam..

to ena: memang emill wat ragam je since babah dia takde ena..itu cara dia tunjuk rindu kut??

Lovely Bella said...

akak yg gorgeous!!
kalo free sile lah dtg amik award kt blog bella k...tq

Lovely Bella said...

akak yg gorgeous!!
kalo free sile lah dtg amik award kt blog bella k...tq

LIP (^_^) said...

to bella: okie dokie bella

ummiaisyah said...

salam,
ala..tomey nye emil..nak amik alih pakcik jual kain yek..

LIP (^_^) said...

to ummiaisyah:nk jadik bos kepada bos kain aunty..

Cikgu ILi said...

Nak nak.....jom pigi dive..
Tapi diving kene guna banyakkkk duit kan.

LIP (^_^) said...

to ili: hurmmmmmmmmm....then better kita gi spa..more fun kan!! =)

MY BUDDIES

MY STORIES