07 June 2010

award from lovely bella

i got this award from bella..lovely bella.thanks dear...baru hari ini ada kesempatan nak ambil and tempek kat blog ni..

sangat cute because it's pink in color. i would really love to give this award to all my blog readers. Come and have this award cause you guys deserve it!!!you guys are absolutely gorgeous with your own styles!!


emil says: thanks to kak bella for giving mama the award..those who have read this entry wajib ambil award nih...bak kata kak bella ''seronok dapat award ni sebab takyah susah2 nak pikir apa nak update kat blog". 

thanks a lot bella dear.

9 comments:

Ena said...

alahai..
encem nye emil.. gewam nya.. :)

el said...

ari tu aku g kenduri adek aku kt ampang..aku ada npk anak sepupu aku sejibik cam emill..bila tgk dia teringat kat emill hehehehe

Lovely Bella said...

hehhehe welcome!!! mmuuaahh kt emill yg comey ♥

LIP (^_^) said...

to ena: geram tgk irfan juge..

to el: el, if one day betul2 terserempak jgn buat sombong ah..hihi

to bella: :)

Cikgu ILi said...

Lip,
Lama saya tak blogging....bile tengok Emill terubat rindu..

LIP (^_^) said...

to ili:lama senyap awak ye ili...ke mana??

~ As ~ said...

demand ahhh nak makanan barat...ahahaha

LIP (^_^) said...

mat salleh celup..ahahaha..

kacamata said...

hihi :) da besar da dia. eventh ta pena jumpa lagi. hihi.

kemsalam kat dia. HIHI :D

MY BUDDIES

MY STORIES