16 June 2010

pasta

sekarang ni emill agak liat untuk makan nasi. yang dia suka makan adalah buah epal, buah anggur, kismis dan lobak sahaja. pening..pening saya sebab saya taknak dia sakit perut kelaparan. makan buah-buahan memang sangat bagus tapi he needs carbohydrate jugak kan. so recently i cooked him pasta. tapi the 'sempoi' way la. just boil some water then masukkan bawang putih+pasta yang colorful+lobak merah+brocolli+kentang=thumbs up!! 

emill suka so mama puas hati. 

enjoying his meal..yummy yummy...

mama..mama...i feel like something missing la...no appetite to eat alone la mama

 la...masuk bilik cari monyang rupanya..nak makan dengan  monyang..

monyang tolong pegangkan bowl nih..emill nak belajar suap makanan guna spoon ni.


 
mouth-watering pasta!!!



okies dear...finish your pasta before playing ok...

14 comments:

NURUL said...

seronoknya tgk emill makan. raina mkn bubur lg sbb raina kecik lg. hihihi

LIP (^_^) said...

hihi..raina dak comel techik lagi..nanti dah besar mcm abg emill leh mam pasta ye...tapi pasta style melayu yg aunty buat nih...rebus je..

✿nkara✿ said...

hi lip,
camne nak buat function disable tu?
tq (:

LIP (^_^) said...

to nkara: elo...salam!!u can go to this link

http://sunshineforher.blogspot.com/2010/04/cara-elak-di-copy-or-right-click.html

Ummi Aisyah said...

wah western style ye emill..

LIP (^_^) said...

to ummi aisyah: chinese style pun ye jugak sebab just rebus je :)

el said...

hehehehe...nti ajar jugak emil mkn nasi..nti beso nk mkn pasta jek hahahaha
pndi gak ibunya msk pelbagai eh

Cikgu ILi said...

Baiknya Emill dengan moyang dia..
Moyang pun rileks je dengan pasta.
Moyang moden :)

LIP (^_^) said...

to el:hihi...wajib mkn nasik gak.bahaya tu if tiap ari mimtak pasta.

to ili: monyang emill tlg teman mkn je.. :)

Lovely Bella said...

kismis bagus kalo die suke mkn.. nanti cerdik emill!! chai yuk!!

sz | m.s.s said...

pandainya emill mencari teman tetappp mesraaa ajak makan ye...moyang makan pun sesuaii :)

~Miss Sukasih~ said...

salam...akak how nak blog picture dr blog di copy?

LIP (^_^) said...

to sz: tu la sz..makan nk berteman..dia tak selera mkn sensorang

LIP (^_^) said...

to miss sukasih: dear, u can go to this link

http://sunshineforher.blogspot.com/2010/04/cara-elak-di-copy-or-right-click.html

MY BUDDIES

MY STORIES