22 July 2010

superboy

he is my superboy!! (my superman is my superboy's babah.^_^)
he is my superlasak superboy in a car.
he is super restless..
he wants to touch every single thing.
when we forbid him to touch the gear, his eyes will roll over to something else and his hands will be so quick to touch things aimed.

there was one time when we were travelling for two hours trip and he did not even sit tightly for even 5 seconds. he kept on begging me to sit on his babah's lap.


time dia meronta-ronta nak duduk kat bawah kaki lah yang payah. terpaksalah babah marahkan emill. yang lawaknya lepas tu saya suruh dia sebut "babah..babah"..dia tak mahu panggil babah pun ...yang buat my hubby dan saya tersenyum semula bila dia kata "no..no..no.." siap dengan goyang jari telunjuk lagi. hihi..pandai merajuk dengan babah taknak sebut nama babah cakap ''no..no..noo.." pulak. 


well, he will always be my superboy..




my superboy with his actions in a car
p/s: tak lama lagi nak bulan puasa..tahun ni berpuasa emill dah cerdik. tahun lepas dia duduk dalam walker lagi time kami berbuka..tahun ni mesti riuh..baru sorang nih...tapi seronok!!

7 comments:

Ena said...

emil nampak budak baik sangat kan!.. sejuk hati .. :)

Cikgu ILi said...

KAlau ada audition utk cerita superboy ke..pegi tau..
Emill ada pakej.
Lip,
Banyangkan org yang bersalin setahun sorang..camana diorg bukak pose?

LIP (^_^) said...

to ena: alhamdulilah tapi bila tiba time dia moody..wuishhhhhhhhhhhh..(sound tracknye)

to ili: hurmm...itulah ili..the power of a mother. :) memang salute mereka2 nih

sz | m.s.s said...

hehehe..
tunggu umur diorg ni smpi >5 tahun br blh dok diam kot..
ihiksss...

LIP (^_^) said...

to sz:baru boleh pulas tinge??hihihi

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

superboy yang cute sgt..mesti cute je mase dia cakap no..no kan..

Lovely Bella said...

hhehehe.. akak x mo tmbah sorang lagi.. mesti lagi seronok!!!

MY BUDDIES

MY STORIES