03 August 2010

babysitter

last friday babysitter's emill yang disayangi was attacked with stroke. sedih mama emill. emill pun sedih. emill risau kalau mak cah (the babysitter) tak sihat mana emill nak duduk bila mama and babah work.. tak dapatlah emill nak main ngan ayah (the babysitter's hubby). emill sayang mak cah..emill sayang ayah...emill doakan mak cah cepat sembuh dan ceria seperti biasa.....hugsssssssssssss for mak cah.

 hurmm..emill tengah runsing ni..

life has ups and downs kan mama....

6 comments:

Ena said...

semoga baby sitter Emil cepat sembuh ye.. Sian Emil.. runsing yeh!.. :D

el said...

huhu kena strok ke..smoga cepat sembuh n xde ape yg teruk ye

ATIQAH TAHAR said...

alahai ciann die...
mummy bwk p ofice la... aahaa
msti kak lip tgh buntu nih!

sz | m.s.s said...

oowhhh sedihnya...
emill sapa jaga skrg?
semoga bbsitter emill cepat sembuh ye ...

MIK'YAL said...

hurmm...so whose taking care of him now ? susah kan nk cr replacement for bbsitter..anak kita pn nk kena sesuaikan diri..hurm..

LIP (^_^) said...

to ena: thanks for the wish ena.. :)

to el: thank to u el..:)

to tiqah: buntu gak ni tiqah..susah sikit nak bawak dia gi keja..dlm keta kompem nak duduk atas riba je..how??hihi

to sz: dalam seminggu ni kitorang rotate jaga dia..isnin tumpang umah saudara, selasa i cuti, rabu tumpang rumah saudara lagi, khamis wan dia cuti..arini pulak anta balik kg my husband. tapi ptg nanti kami jemput..

to tasya:harap sgt bbstr dia get well very soon tasya..sbb dia dah rapat sgt ngan family tuh..

MY BUDDIES

MY STORIES