16 August 2010

helmet

look what he is doing when he is not in a good mood...

crying to wear this helmet.........it was heavy for his age!! need to buy him a lighter one..noted.


his "cebek" look!!! wan teh melayan kerenah emill..


sukeee sangat dapat pakai helmet yang setengah dari berat dia nih!!!memang he didn't want to let go this helmet.penat pujuk.


my love..he managed to carry this helmet on his head for 45 minutes...just imagine how strong his courage was!!


lagi empat tahun dah boleh puasa dah ni....jangan ponteng puasa nanti ye.....

post script: had overwhelming ''sayu hati'' to leave him to work this morning...so different from other days..can't wait to get home.seriously!!

14 comments:

Marsha~ said...

hahaha..emill suka naik motor ke?? belikan satule helmet for kids.. mesti dia suka... :)

LIP (^_^) said...

to marsha: dia naik sekali sekala je when his babah balik kerja awal..tu la marsha memang i plan nk beli lepas kejadian ''ragam'' ni..hihi

Ena said...

heheh.. kelakar pulak.. helmet besor tapi emil pakai.. teringat pulak kat anak teruna tu.. sama la suka pakai helmet abahnya..
apapun emil tetap comel kan!.. ;D

~ As ~ said...

kepala besar dah jadiknya, keberatan...hahaha...lucu pl tgk, Azam tak pernah lg berhelmet ni...

Nieza Ishak said...

sib baik kepala dia larat nak bawak .. kalo zulaikha tumbang kebelakang jerk sbb dia katik ... hihihi

sz | m.s.s said...

alalalala...tomeiiinya emill pki helmet...

kacamata said...

COMEL NYE lahai. last picha. saya amat suka ! :) hihi

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

Salam,
jom singgah tengok tungku moden kat blog saya
http://bintanghatiummi.blogspot.com/2010/08/tungku-panas.html

Drama Mama said...

alahai! sanggup tu tahan kepala sebab nak pakai helmet. cute sangat emil ni tau!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

LIP (^_^) said...

to ena: samalah perangai anak bujang kita ena..

to as: memang lawak time tgk ni as...tu yang snap gambar dia..biar dia tgk bila besar nanti

to nieza:hihi...zulaikha gegirl..nakmo tiru aksi emill ni tau..

LIP (^_^) said...

to sz: :)

to kacamata: dia tengah cuba seimbangkan badan tu..hihi

to cik yah: orait..i will dear..

to drama mama: kerenah anak kan..hihi

MIK'YAL said...

huahuahuahauh..comel nya !!
sib baik tak terbalik..helmet tu kan berat,huhuhu :p

mummy_adam said...

hahaha.. cute :) kesian dia, nmpak cam berat jea helmet tu..kekeke

-NiD's- said...

HIHIHIHIIHIHIH emilll nak naik moto yerk syg....aduhaiii comeinyaa kamu...

LIP~ muhsan nie kat opis, untuk ilangkan fill tuh jalan-jalan ziarah bloq kamu....anak LIP comei...

MY BUDDIES

MY STORIES