24 August 2010

his progress

ello peeps!!

using my friend's lappy to type this entry so no pictures will be uploaded here.
hows ur ramadhan? have a good one ye.

miss to read u guys punya blogs but i'm damn so busy with my daily routines lately.

my boy emill just recovered from demam.alhamdulilah.on the last saturday and sunday nights he woke up and cried without reasons.the following nights i baca-baca doa and bagi dia minum air muzoffa. yang lawaknya time i dok baca doa dia pun menadah tangan gak..tapi bila lama sangat mengadap air tu baca doa tapi tak bagi-bagi jugak air tu dia pun mula la cakap ''ma..nak air..ma..nak air''

tiga empat hari ni dia sudah boleh sebut dua patah perkataan sekaligus..sebelum ni dia cuma sebut ''air'',''mama''. sekarang ''nak air''.
suka juga mengira one, two, three.........ten.

emill is very defensive now.. kekadang i risau jugak takut nanti orang keliling geram tgk dia. he is an active boy. he has so many agendas in a minute tau. he never pauses!! (only during his sleeping time je).no matter, what mama always be there for you even though sometimes mama fails to protect u dear (arrrrrghhhh..emo sekejap!!)

nanti i sambung cerita k

love u guys..daaa...

5 comments:

Ena said...

heheh..

camtu juga la ngan anak teruna sy.. tak reti dok diam.. diam bila ngan menyusu & tido.. kdg leh diam sbb tengok kartun.. tapi kakak dier lagi la.. huhu

sz | m.s.s said...

hihiii...
emill tolong aminkan doa skali ye..
so sweet....

NURUL said...

emill baru baik demam ye? alhamdulilah.

mcm raina nak susu dia sebut "air". tp dia nak susu sebenarnya :)

Cikgu ILi said...

Lain betul bila takde gambar nak tengok lip...eiii gambar emill pakai helmet sangat comel.....ada tak gambar emill yang tak comel..semua comel-comel nih.

LIP (^_^) said...

to ena: anak perempuan pun sama ke ena?hope mereka adalah anak2 yang bijak sebab fulled of ideas diorang ni kan

to sz: hihi..gitula gaya dia bila org berdoa

to nurul:raina sgt cepat progress dia kan... :) comel aje dia..

to ili: hihi...xbeli lagi helmet ringan tuk dia..comot je muka dia ili.. :)

MY BUDDIES

MY STORIES