21 October 2010

emill watpe tu?

saje godek2 gambar2 dlm laptop nih (tengah free, eheheheh...bukan free pun tapi skip dari kerja jap tuk rest)..apa lah yang dia buat kat umah sekarang...malam tadi dia tidur awal. tak sempat nak bergurau dengan dia lah...mama teringat kat emill la..

 ini irfan..kira sebulan tua dari emill..kawan baik emill dekat area rumah..


ini emill dan paksu piq...

sekarang pada usia setahun sepuluh bulan, emill dah boleh cantumkan tiga perkataan. dia akan follow je apa yang kita cakap...seronoklah main dengan dia sekarang. dia dah paham banyak perkara macam kalau kita merajuk, sakat dia etc. love to see u grow.

 do we look alike??

6 comments:

.:fyzz:. said...

emill msti tengah rindukan mama dia..bila la mama nak lik kija nih..:)

-NiD's- said...

wah.....dh besaq emiLL..mesti dia PN RINDU kamu sis.....tak sabaq kan nak baLik keja nak jmpak anak terchenta..nak-nak g yg dh petah cakap mcm emILL nieh...wah lagiklaaa teruja.....=))

ENSEM dak emILL nieh BOOkIng blew..hehheheheh

Admin P@P said...

Salam.
Kalau ada anak, rindu boleh nengok gambarnya, kalau tak de...
Tak pe, cari lah cara lain yang tidak mendatangkan mudarat.
TQ

Lovely Bella said...

heheh gmbar 1st tuh comel laa.. ermm.. leh jadi model kanak2 emil nih..

IBU WAFIQ said...

Salam kenal mama Emill..comel anak..skali tengok cam chinese look..leh jd model iklan nih.

LIP (^_^) said...

to fyzz: rindu sgt!!

to nid's: hihi..boley booking..

to admin p&p: kurniaan Yang Esa..alhamdulilah

to bella: elo kak bella (from emill)

to mama wafiq: salam kenalan...:)

MY BUDDIES

MY STORIES