05 October 2010

lentok

budak tocik ni sedang menghampiri usia 2 tahun. kerenah nya banyak sangat..semalam dia merajuk. lawak sangat i rasa sebab dia paling muka kat tempat lain. sebaik kecik lagi if dah besar buat gitu mama and babah tak layan. itu protest namanye..lepas babah pujuk dia pun terus gi kat babah, lor tak lama pun dia tahan merajuk. kena umpan sikit cair lah..sekarang if time ngengada bila kita nak snap gambar dia, he will do this...see pictures below:-



vocab pun dah bertambah dak tocik nih...dah bolehlah jadi kawan berborak. tapi awas...dia garang..hihi..

ok la later i'll update more. saje je ni killing my time

11 comments:

sz | m.s.s said...

alalala...geram betul ngan muka manja dia tuh..rasa nak gegett je..hihihi

Marsha~ said...

hehehehehe... comelnyeeeeeee emill lentok.. cair hati auntie ni taw... mata sepet, putih melepak.. handsome dah besar ni.. tp boy takleh majuk selalu tau... hehehe

Lovely Bella said...

alala... lentok.. lentok emill nih.. dh pndai majuk yerk.. heheheh majuk yang yok jer tuh.. muaahh!!

.:fyzz:. said...

Emill nih so cute mute..dh dua thn dh ..cepat je.nti dh besar..

UmmiUmmar said...

comey..comey..grrr...geram taw..;p hehe..dh ade beskal eh..

Cikgu ILi said...

Suke rambut Emill..boleh jadi model la Emill ni.. (tak tau berapa kali Auntie Ili dah ulang ayat ni).
Cukup 44 kali jadi kenyataan..amin.

Lip, sedih saya baca..takziah atas pemergian Wan..Arwah Wan ni kan sayang sangat kat Emill..Arwah yang rajin melayan Emill makan tu kan.

Semoga roh Wan dicucuri rahmat..amin.

el said...

hahahah cumel2 dia wat gitu
sebaya ngan arwen la ni..arwen pun lebih kurang sm..kalo kita marah or dia wat salah buat muke..rs nak marah pun x jd miahahaha

LIP (^_^) said...

to sz: hihi...muka ngengada dia macam ni lah

to marsha: dia majuk 5 seconds je..mudah cair gak ni

to bella: dah byk kerenahnye dak nih..

to fyzz: hurmm..time flies so fast rasanye...

to ummiummar: dah ada beskal tapi tak berapa main sangat

LIP (^_^) said...

to ili: wan sayang ngan emill ili. still tak caya dia sudah tiada...

to el: sebaya anak daramu ngan anak bujangku el..

-NiD's- said...

hihihiih comeilaa anak u sis....ooo dh pandai majok-majok erk....takmo..takmo nanti tak ensem bOy laa.....alalala POSE atas basikal tuh comei sngt...

LIP (^_^) said...

to nid's: hihi..pandai majuk..entah perangai saper dia ikut..hihi

MY BUDDIES

MY STORIES