07 October 2010

mini garden part 3

there is nothing much to say today but i just feel so guilty cause i owe u people about the updates on pertandingan ''the biggest loser'' yang my family anjurkan and emill nye ''mini garden". since wan sakit time raya tu so my family sort of like forgetting the pertandingan. In fact memasing buat diam je sebab tak nampak pun dikalangan kami yang lose weight..tapi berita baiknya semua macam maintain je tak naik tak turun. hihi. ha regarding to mini garden..aduyai blame me...emill's babah already done his part (sponsoring grass+bicycle). i should do the deco part but still there is no progress on that..hahah..mama emill ni kedekut la..in fact now life is quite busy so i still don't have time to survey what deco should be put. thinking of buying mini pondok to put there. tapi nantilah survey price dulu kan..actually bukan kedekut tapi mama emill ni budget sikit :). 
i eye on these:-

 source: google

 suka gak buaian nih...tapi masalah sikit if emill nak memanjat-manjat buaian ni nanti. haritu i belikan emill bangku plastik tuk mini garden tu..dah patah pun.. :)

source: google


hu.........best woo if i can get this..hihi just kidding. tak sesuai la nak letak kat mini garden..namanye pun mini garden..tapi best kan if dapat set nih...i dah jumpa satu pondok kecik ni tapi tak tengok harganya lagi. tak ada pulak gambar pondok yang seakan-akannya dalam google so cannot share here. Doakan my mood datang untuk meneruskan perjuangan menghasilkan mini garden ni ye...

people who are patiently waiting for my touch on the mini garden..their faces look like they are saying "jangan *cendeikei ye mama, sila tunaikan janji...'' wah seriousnya...takut mama..ok ok i will tapi maybe with mini touch only ye..:) .asalkan emill dapat bermain dengan selamat dan riang ria..

*cendeikei=cheating

9 comments:

.:fyzz:. said...

wah bestnya nak wat mini garden..kat umah fyzz yg baru pindah nih.tak dpt la nak wat mini2 garden nih.sempit..takat nih baru tanam rumput carpet..n beberapa pokok hijau..

Ena said...

a'a ka.. best kalo leh wat Mini garden.. jadi la.. tapi ena memg tak leh la..

~ As ~ said...

nak tgk gmbar...

Nieza Ishak said...

nieza VOTE boyan ..
suker suker suker ... hihihi

Drama Mama said...

wah wah wah bestnya! ishh tu kalau dah plan nak buat mini garden tu tak kedekut la kan......i suka la buai tu! nice! kalau ada hammock pun best gak. hiks

http://twinkywinkystars.blogspot.com

sz | m.s.s said...

buai kayu tu cantekkk..tp penah surver reganya blh tehennnn juga...heeee

Nurhayati said...

nak tgkkkkkkkk

Lovely Bella said...

waaa bestnyeer akak.. bella pun impikan umah yang ade garden.. ade kolam ikan.. and ade air terjun leh dgr bunyi air yg mendamaikn...

LIP (^_^) said...

to fyzz: emill nye garden pun sempit je..saje wat suka2..tapi tak complete pun lg..adoi...

to ena: :)

to as: ok i will letak gambar nanti ye as bila taman tuh dah menjadi

to nieza: comel kan..?

to drama mama: hammock best kan..macam kat beach..

to sz: dlm 3k kan harganye...heheheh..i pun tak nak beli..nanti kena ikat nafsu shopping benda lain

to nurhayati: boleh...dah siap nanti ye

to bella: best kan ada garden bella..

MY BUDDIES

MY STORIES