28 November 2010

MAHA 2010

ASSALAMMUALAIKUM...

pada 26hb november, i bangun seawalnya..bersiap-siap. bila kami suami isteri dah bersiap, kejutkan emill pulak..memang terkejut lah dia kan bangun tidur terus kena mandi pagi-pagi. lepas mandi dalam perjalanan ke bilik dia ternampak pulak baju melayu kegemaran dia terus menangis nak pakai baju tu pulak. dah la nak cepat takut parking penuh..(memang semangat nak ke MAHA). Babah emill memang suka ke tempat-tempat ekspo pertanian ke perladangan ke penternakan ke so i kena la jadi supporter kuat kan. selepas memujuk berjaya menyarungkan emill dengan baju tshirt .patriotik sangat nanti emill jalan tengah panas pakai baju melayu tu..









 anggerik lover!!



kul 12.30pm kami pun balik..penat..emill paling takut time tengok kambing. Kambing-kambing tu memacam spesis. Dulu tak pernah minat gi ekspo gini tapi since kahwin memang terus datang minat..cinta punya pasal.ahahaha..okies..ini lah kenangan kali pertama emill ke MAHA di Serdang.

12 comments:

Elin said...

hi..

saya pegi semalam...tak buat entry lg..hihi..klu pegi semalam leh jumpa emil encem tu... :)

Nurhayati said...

takpernah pegi MAHA ni, tgk gambar2 tu terasa nak pegi, tapi ada baby ni macam susah plak.. nak redah panas2 kan..

sz | m.s.s said...

wahhh sgt patriotik ye anak bujang u nih...
tentuuu chumilll je pki baju melayu p kat MAHA...ehehhehee

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Lip... lawa tudung! :) Ooo ini Maha International yg diorg ckp2kan tu...

NURUL said...

emill ni dah besar gerenti hencem

lip said...

to elin: if jumpa tegur tau..

lip said...

to nurhayati: memang panas yati..bawak stroller cos jalan tar so ok je..

lip said...

to sz: lelaki melayu sejati nih..

lip said...

to sam: tq sam..inilah maha yg byk iklan kt tv tu

lip said...

to nurul: :) tq aunty nurul

Lovely Bella said...

x pernah pun gi.. bile tgk gmbr nih cam menarik je kak.. emill i lapp u!!

Marsha~ said...

Emill..... Entah kenapa auntie boleh confuse blog mama Emill ni dgn satu blog lain.. huhuhu.. tu sbb lama tak dtg sini.. hehehehe

MY BUDDIES

MY STORIES