28 February 2011

my third weeding anniversary

today 28th feb is my third wedding anniversary.still a long way to go. xterasa dah tiga tahun, macam masih baru lagi. memang masih baru lagi kan kan. thanks Allah I met him. hope both of us will stay together till our last breath and dikurniakan anak-anak yang sihat dan soleh.amin.love u yang.

07 February 2011

baru 10 weeks dah boleh rasa tendangannya..

salam.
I nak cerita sikit pasal satu malam tu. Memang I ni jenis suka tidur menelangkup (iye...saya tahu cara tidur ini tidak baik...tapi bolehlah ye..hihi). Sebelum perut membesar, lagi kerap lah tidur menelangkup sebab nanti lama kena tidur mengerengkan (time pantang pun takleh menelangkup lagi..Wan I punya advice). Malam tu macam biasa tidur menelangkup...I terjaga malam, tetiba terasa ada jari jemari kecil menendang perutku. Memang serius kaget waktu tu. Lama gak berkira-kira ''Eh, anak aku ni baru 10 minggu dah boleh rasa tendangannya, memang sungguh cepat ye dari abang Emill nya'', ''Eh, biar benar.." 

Sebab terasa teruja sangat terus senyum sendiri dan meraba perut sendiri. Terus tersentuh tangan Emill yang berada di bawah perutku kala itu...lor jari jemari abang Emill rupanya..mama ingat adik nya. Adus, sengal la mama ni...memanglah belum leh rasa lagi pergerakan dia.hurmm...tak sabar nak rasa pergerakan anak kecil ini.. :)

p/s: tersenyum lebar bila emill tgk gambar aku time kecik2 kat bawah ni terus dia kata itu dia..

MY BUDDIES

MY STORIES