30 March 2011

my forth month of pregnancy

After hibernating for 4 months,I finally gagahkan diri bershopping sakan.ada jugak keluar gi giant dlm tempoh 4 bln ni tapi membeli belah brg kehendak berbeza dengan barang keperluan.Dah mula rasa pergerakkan my baby,tapi masih tak kuat.alhamdulilah selera makin ok dua tiga hari ni.Dua hari lepas dapat makan nasi dengan ikan sembilang.Bahgia sungguh sebab before this pulun makan waktu pagi je, menjelang tengahari sudah start mabuk.
Kalau dapat makan tghari pun then akan loya semula.hehehe....yang bestnya sekarang kalau sakat emill panggil dia 'baby',dia akan kata 'bukan baby,ini abang'.wah,abang emill dah menunjukkan ciri-ciri seorang abang.kat bawah ni gambar mamanya kemain happy dpt keluar to emill mengantuk.nak tau apa kerja dia dlm troli tu?dia buang price tag baju2 yang nak beli.I xperasan,bila nak bayar je tgk dah ada tag,terus x jadi bayar sebab malas nak pusing pergi cari yang ada tag.abang emill ngantuk ni byk kali dia menguap sepanjang kami berjalan.....

ni memang tahap tak larat sangat terus dia tidur.dah tiga minggu berturut-turut Emill demam tapi cuma sehari sahaja.lepas makan ubat dia ok.I'm a bit worried.

16 comments:

NURUL JAMIAN said...

Wahhh tgh pregnant rupanya nurul tak tahu pun tau. ada Fb TAK MEH LAH ADD NURUL.


berapa yuran program tu ye lip

Marsha~ said...

muncit!!! tapi chomel.... hehehehe

~ As ~ said...

comelnya preggy mommy ni dgn outfit lg, cun la.. ekekeke..

-oP_ida- said...

CUMIllNyaa mummy emiLL....

Raisah @ echah said...

waaahhh dah nampak perut. seronoknya kan kalau dah boleh makan. bahagia rsanya. hehe

Nieza Ishak said...

comel jerk peyutttt ..
adoii windunya nak pegnant lagik ;)

Leen ^___^ said...

abg emill icap punting ekekeke...

Elin said...

da nampak tummy comey :)

LIP (^_^) said...

to nurul: nurul my fb add my name Naz Reen

LIP (^_^) said...

to marsha: heheh..muncit!!

LIP (^_^) said...

to as: :) hahahah ko ni as..

LIP (^_^) said...

to op ida: :P hait..

LIP (^_^) said...

to echah: nak tgk pic terkini echah pulak

LIP (^_^) said...

to nieza: jom pegnen reramai nieza..

LIP (^_^) said...

to leen: rahsia mommy!!

LIP (^_^) said...

to elin: eheheh...:)

MY BUDDIES

MY STORIES