24 March 2011

sedikit cerita..

salam..lama dah tak mengupdate nih...sebab laptop rosak then ditambah pulak dengan tahap kemalasan yang membuak-buak. selera pun belum datang lagi walaupun sekarang dah masuk 4 bulan. hehe..kat bawah ni bukan pic adik emill..tapi emill irtzaz..:) dah banyak betul ilmu2 baru yang dia belajar..yang baik dan yang tak baik pun ada..tapi as a mom i always pray that he is away from negative influences... ^_^ sekarang ni i send him to alimkids playgroup. kelas ni hanya pada hari sabtu selama sejam sahaja..baru tahu emill ni tahap pemalunya sangat tinggi.........tersipu2 taknak ke depan etc. nanti next time i talk more about alimkids playgroup ni k, now nak buat kerja sikit.. hope u guys have a great day!!!adios...



ni pic emill itrzaz time kena jaundis..7 hari selepas lahir.

8 comments:

=sz= said...

aahaaa..
sungguh ku tertipu igtkan adik emill dah kuar!

takecare dear!

~ As ~ said...

me pun baru balik dari cuti yg lama, baru nak jalan2 d blog..

Raisah @ echah said...

hi Lip...
congrats ya Emill nak dapat adik. boleh berjemaah lah kita!

Nurhayati said...

wah emill dah masuk school yer. mula2 malu nanti dah ada geng ok la tu ;)

LIP (^_^) said...

to sz: :) heheheh...saje nak tatap muka emill time baby..tu sebab tempek kat entry nih

LIP (^_^) said...

to as: as ke mana?wah best best berholiday..

LIP (^_^) said...

to echah: jom echah kita sesama membesar

LIP (^_^) said...

to yati: harap2 dia bertambah ok yati:)

MY BUDDIES

MY STORIES