29 April 2011

Update

Salam jumaat...dah seminggu I start pakai baju maternity ke sekolah.kira minggu ni dah 22 weeks la mengandung.emill dulu lewat sikit I start pakai sebab time tu perut kecik lagi kut.hahaha...bebaru ni timbang,dah 51kg my weight.dalam sebulan naik 3kg.ish ish ish...selera makan yg menjadi-jadi.agak-agaknye last timbang before deliver nanti berapa la agaknya berat I...ni la my terkini chubby cheeks...tapi takpe,demi anak-anak tercinta,mama xkisah gemuk pun.(Nanti struggle la turunkan balik,yeke? ;p)

Ok la selamat bercuti 3 hari semua...daaaa.....
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

7 comments:

ajumohit said...

nampak comey lagi lip...org pregnnat lg berseri kan dari biasa..suke tgk org pki bj maternity cantik2, akak dah cukup kot tiga ni hehehehe

=sz= said...

oooo tomeii mak emill ni...
jap je dah 22weeks ya...
nak bzbody, dah scan blom adik emill?

eh cik lip school teacher ek?

gee ryder said...

slim molek je muka tu hehe...
tapi takpe chubby sket pun, time pregnant ni la nak makan suma haha..

btw, salam kenal :)

LIP (^_^) said...

To ajumohit:boleh tambah lagi tu kak ;)

LIP (^_^) said...

To sz:dah scan n tahu dah,cer teka cer teka ;) yup,I'm!!

LIP (^_^) said...

To gee ryder:salam kenal gee.. ;)

yaya+frdz+auf said...

comel ibu mengandung.

gender ape nih? nak teka boy boleh tak. hehe

MY BUDDIES

MY STORIES