03 May 2011

Aquaria klcc

Salam..how was ur 3 days off?mine was a mix of happiness and sorrow .happy nye because dapat spend masa bersama family sebab kitorang pergi aquaria...sedihnya sebab emill dah dua hari demam selsema dan batuk.

Ok tentang rombongan aquaria, .kitorang sampai taman klcc dlm kul 10++am.then breakfast sekeluarga. Time breakfast enjoy betul emill berlari-lari main ngan my cousin brother haziq yang setahun je tua dari emill.lepas breakfast kitorang pun jalan kaki ke aquaria..jauh jauh..penat sikit la..emill takut pulak tengok ikan besar2 kat situ,dia ajak babah dia balik la pulak..ok gambar2 di atas ni la gambar rombongan kami..yang pakai spek tu pic my beloved mom.emill pun monyok je masuk aquaria.sebab dia dah start demam waktu tu.bila kuar aquaria terus panas badan dia.bawak dia masuk kereta menyusu and tdo jap then sambung gi shopping barang2 emill kt mothercare

Overall,.it was a tiring day for me but fulled of fun!!!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

12 comments:

~ As ~ said...

mana gambar pregnant mom tu??ehehehe
babe, blh tgk ulangan whi kat tonton. go now.

yaya+frdz+auf said...

sian nya emill demam. patutlah terduduk je dia kat daddy dia. Auf takpernah pegi lagi aquaria. nnt nak bawak dia, sure dia suka tgk fish besar2. hehe

NURUL JAMIAN said...

emill demam ye. ada tak fb lip?


tak pernah pergi aqua lagi

Nieza Ishak said...

wah syiok la emil ramai boleh layan dia ... ;)

ajumohit said...

hehehe aju pon pegi aquaria time pregnant, masa tu dh 8 bulan tau lip..sib bek ade mcm eskulator tu kan, tak penat la berjalan hehehhehe

Drama Mama said...

wahhh one whole family pegi ya? syoknya!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

LIP (^_^) said...

To as:ok as,I will!!!

LIP (^_^) said...

To yaya:ha..ikan jerung pun ada yaya,mesti auf enjoy!!

LIP (^_^) said...

To nurul: ada nurul my nick Naz Reen,email fb lipbesh@yahoo.com

LIP (^_^) said...

To nieza:happy dia berkumpul ngan family yang ada baya2 dia

LIP (^_^) said...

To ajumohit:time I pergi,walkalator tu tgh direpair..huwaaa..berasak sikit

LIP (^_^) said...

To drama mama:semua my siblings gi..;)

MY BUDDIES

MY STORIES