27 May 2011

Hari ini dalam sejarah

I went shopping alone at a mall!!! So selekeh with my baju kerja I rushed to the mall..my adrenaline ran so fast!!I just couldn't wait any longer.bersemangat je menuju mall.since I got pregnant ( my second baby)that was the first time ever I stepped in the mall without any teman!!so above is my pic that I took inside a fitting room.(my first attempt amik gambar sendiri nih,jadik x?)..sebagai bukti memang I gi sensorang pun..tapi kan tapi kan I memang tak larat dah after walking for two hours..cepat2 I balik sebab rasa mengah dan penat...

I went there to find accecories for my makteh.she had a dinner tonight.The theme is bollywood so I belikan makteh gelang and several things. Jap lg I nk gi rumah makteh tuk jadi juru make up dia..Makteh has slowly recovered from her operation.Dia masih lagi cuti sakit tapi her friends ajak join dinner jugak.By the way she's a nurse.Dinner for jururawat that she wants to attend.

Cuti sekolah u guys bawak anak2 ke mana2 x?enjoy your vacation to those who bring family somewhere!!yang xkemana-mana tu,home can be a great vacation place jugak ;)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

11 comments:

UmmiUmmar said...

wahh..preggy mom yg maintain comel..jeleshh=p

LIP (^_^) said...

To ummiummar: xdela ummiummar,biasa je.comot.

Sz said...

mukaaaa tatappp kurus!
tak aci...
heheheeh

LIP (^_^) said...

To sz: itu ilusi je..teknik pencahayaan!! Haha..

~ As ~ said...

barulah jelas perut tu mengandung..eheheh sebelum ni nampak flat je.

Miss Mirror said...

Kalau dah dekat due nt, jgn berani2 jln sesorang Lip..

ajumohit said...

mmg lip sentiasa comey..jgn jalan2 laju2 sgt, hati2 nnti terjatuh pulak...

el said...

kamoo bape bulan dah smpi x larat mengah bagai hehehe

LIP (^_^) said...

To as:eheh sblm ni tersembunyi as

To miss mirror:orait ;)

To aju:ok aju.. :)

To el:ellllll...baru 6bulan lebih tp serius dah rasa penat bila berjalan n bawak barang banyak.eheh.

Leen ^___^ said...

hihihi mesti makteh cun malam tu.. :)

.:fyzz:. said...

ooo dh 6 buln yer..cute mute je perut...pepun..takpe aktif..at the end..kita tak la rasa letih sbb asik duduk je..

MY BUDDIES

MY STORIES