04 May 2011

My fifth month of pregnancy

Salam..how's ur day people?mine was tiring since today I had to work luar dari my negeri..heheh..after kerja,my dear hubby and son fetched me..then straight we went to a car was center.sempat lagi I bergambar ni ngan Emill..

My unborn baby dah masuk 5 bulan equals to 20weeks++ sebenarnya. Dia moves a lot..yang paling suka borak ngan dia adalah abang emill..kenkadang bila terjaga malam,abang emill akan ckp "hug mama" mintak I hug dia then dia sempat cakap "hai baby" even mata lelap..so sweet..I always pray that both of them jadi saudara yang rapat,saling menyayangi and menghormati satu sama lain dan selalu membantu sesama sendiri.amin..

Gender pun dah tau..korang rasa boy or girl??hehehe..yaya ibu auf pun dah try teka dah...

Now I rasa masa cepat je berjalan..mungkin sebab I mengejar waktu nak settlekan banyak kerja before my due agaknya..hopefully bila dekat2 nak due I got my own sweet time to calm and rest supaya ada banyak tenaga nak hadapi 'detik itu'..heheheh..

Ha,berbalik tentang hari ini,lepas gi car wash kami ke kedai gunting rambut..potong sikit rambut rock emill tu..taknak pulak emill potong rambut so merengek la dia...

Dah settle gunting rambut,dia suruh amik gambar dia..ni dia tengah try wat simbol peace guna jari..tapi tak jadi-jadi jugak..heheheh

That's all my story for this entry..ngantuk dah ni..nite!!!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

10 comments:

~ As ~ said...

dah nampak pun perut.eeheh
aku bab teka2 gender baby ni tak pandai. yg pnting adik beradik ni akan jd anak soleh/solehah. Amin...

Raisah @ echah said...

cepat la announce gender lip....
sweet jer lip pakai baju peknen tu. :)

Raisah @ echah said...

cepat la announce gender lip...
sweet la lip pakai baju peknen :)

Alida Ali said...

dah nampak besar perut u..cute je..

ajumohit said...

takpe lip, gender tak penting, jnaji sihat kan..and irtzaz dpt adik and kawan

LIP (^_^) said...

to as: amin.. ;)

LIP (^_^) said...

To echah:ok I will..tapi tunggu.. ;p

LIP (^_^) said...

To alida:heheh..baby tgh membesar dgn sihatnya di dalam tu

LIP (^_^) said...

To aju:that's right aju!!

gee ryder said...

tengok perut cam boy...hehe..
perut pun dah besar jugak tu

MY BUDDIES

MY STORIES