06 May 2011

Our sleepless nights

After coming back from aquaria,emill got a fever.For three nights we had sleepless nights since emill got flu+fever+cough=a hot body's temperature. Macam biasalah if kekanak demam,kul 3am je badan diorang start mengelegak.pics kat atas ni was on the first night.Pukul 3am tu dia bersemangat bangun and ambil kain yang I buat tuk sejukkan dahi dia then dia cuci basikal dia.Sambil cuci basikal tu boleh pulak dia suruh ambil gambar dia.Dalam setengah jam jugak dia cuci basikal tu..lepas cuci basikal dia ajak I nyanyi lagu 'ant on the apple'.Gambar kedua tu adalah pukul 7am.Dia bangun terus cuci basikal lagi.Siap nak bergaya pakai spek mainan tu...Nasib baik cuti hari buruh,xkerja!..Tu I ikat toncit rambut dia senang nak letak kain basah kat dahi dia.cool fever bagai dia xminat.Malam kedua and ketiga dia demam,I pastikan basikal jauh dari pandangan dia,kut tak jenguh jugak nak tunggu dia habis cuci basikal..hehe..Sekarang dia cuma tinggal batuk sikit-sikit lagi.Susah nak makan ubat budak kecik nih..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

Sz said...

alalala...
syiannnn dia...

nampak gigirl la emill ikat toncit!
tomeiii...eheheeh

gee ryder said...

ni demam nak main beskal ke ape ni? heheh...abisla mama dia tak tido haha

~ As ~ said...

hahaha...mcm ninja..

LIP (^_^) said...

To sz:dia xsedar tu ada toncit,if x,dia xmo pun..hehe

LIP (^_^) said...

To gee:demam tp aktif!! :)

LIP (^_^) said...

To as:dah mcm samurai jugak..xde pedang je ni..

MY BUDDIES

MY STORIES