24 May 2011

Songkok

Dua tiga menjak ni he likes wearing songkok..time pergi wedding,my mom said dia tak bukak langsung songkok dia.Suruh pakai cap dia takmo..lebih menaikkan semangat dia nak pakai songkok lepas tengok abang-abang yang silat kat wedding tu pakai songkok.Nampak macam perwira bagi Emill kut..if nak gi wedding,Emill akan cakap nak pergi "pak pung" (dia ajuk bunyi kompang)...

Mama suka je tengok Emill pakai songkok macam budak sekolah agama :) cool je..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

14 comments:

Leen ^___^ said...

kikikiki....Emill nnt masuk sekolah agama mcm pak cu Fiq ye.

Nurhayati said...

hihi comel..
kalau pakai songkok rasa cam sejuk je kan..

~ As ~ said...

cam comel je kan budak lelaki pakai songkok..kalau saya baya emil, dah ngorat..ekekek

Nieza Ishak said...

emil dah nampak macam big bro la lip ... hihihi

.:fyzz:. said...

ALAHAI..ustaz tecikk...cute mute:)

Miss Mirror said...

OK le tu.. besar karang bleh join IMAM MUDA ya.

Lip - nak tanya, itu ari kan u ada gi Universal Studio tu kan? Boleh bwak makanan dari luar tak kat sana, I ni nama je dok Jb dkt dgn S'pore, tapi baru ni je berura2 nk gi. Tapi kan, ingat mcm nak bwk makanan dr rumah la.. diorg bising tak ya?

LIP (^_^) said...

To mommy:mommy doakanlah emill pun bjaya dlm upsr (if upsr ada lagi la waktu emill nanti!!) Heheh

LIP (^_^) said...

To nurhayati:yelah yati,nmpk muka bdk baik je..

LIP (^_^) said...

To as:eheheh..as..

LIP (^_^) said...

To nieza:ha tu la tu,hopefully dia tau n paham tugas abg..

LIP (^_^) said...

To fyzz:harap2 je gitula fyzz..berilmu mcm ustaz jugak

LIP (^_^) said...

To miss mirror:aduyai I xsure,tp time masuk diorg xcheck pun beg.time I g tu la san

Miss Mirror said...

Thanks Lip.. tak cek beg ya? Bagus2..

YazmiinAktar said...

awww mashallah your son is beautiful! <3
thank you for following my blog sister! :D
[yazmiinaktar.blogspot.com]

xx

MY BUDDIES

MY STORIES