27 June 2011

Ice room

Salam.yesterday,dah petang tu rasa lapar.got no place to go so kami pun pergilah makan minum di ice room.Emill suka and riang je makan ice cream mangga dengan babah. I pun lupa apa nama ice cream tu.Makanannya takde la menarik my minat pun,ok2 je la.Mungkin bagi tekak I yang tengah xde selera ni xble masuk kut,tapi orang lain syok je I tengok makan2 kat situ.I xamik pun gambar2 makanan yang kitorang order.Ni gambar ngan abang Emill ni pun gambar kelam kabut je,ehehehe...

pergi kemana-mana x korang semalam?heheheh


P/s:Tak sabar nak shopping barang-barang keperluan adik Emill.Mama loves both of u,my sons...
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

10 comments:

Nieza Ishak said...

kami ice room kat belakang umah pun tak singgah2 lagik .... takde aura yg menarik kami ke sana ... ;)

Raisah @ echah said...

seronoknya hujung minggu boleh kuar makan2 kan... tapi echah sekarang dah tak der selera. makan je ape2 yang ada kat umah. hari ahad balik tidur siang kat umah MIL. sungguh menyihatkan aktiviti.

ajumohit said...

waktu aju pegi tu hujan, mmgla rasa mcm duk dlm ice room, eskrem dia biasa2 je kan??? nk kata sedap sgt tu takla, tp oklah dpt menyeronokkan budak2 dan mak budak hehehhe

Marsha~ said...

apsal ramai sgt kuarkan cerita Ice Room ni??? jelesnye melaka takde.....

gee ryder said...

tak pernah pegi lagi ice room...tak beria sangat rasa nak pegi hehehe

LIP (^_^) said...

To nieza:hurm..mmg xberapa nak ummmpp pun nieza

To echah:samala xde selera makan echah.saje outing nak hiburkan emill

LIP (^_^) said...

To aju:ice cream yg ala2 ABC kan

To marsha:ha,mesti xlama lagi bukak tu

To gee:eheheheh...

Miss Mirror said...

Hai Lip..

Tekak tak selera? Kena selera2kan makan ais krim tu Lip, nt dlm pantang 44 ari tak dpt mkn sejuk2.. bukan je 44 ari ...malah maybe more than that kan klu kita b.feeding - takut anak selsema.

LIP (^_^) said...

To miss mirror:betul tu sam.mmg lama xmerasa ais nanti.time emill bf dulu almost dia dua tahun I baru berani minum ais bersungguh.air gas terus la xnak tima lagi..ngilu je pk apa jd dlm perut kita after bersalin..hahaha..phobia xpasal2.

-oP_ida- said...

nanak jugak ice room..ngidammm wooo..
tp sedih PENANG takdaklaa lIP...kalo nak sume belah KEYELL nun..huhuh

MY BUDDIES

MY STORIES