23 June 2011

Oreo

Since early pregnancy,once in a while my tekak longing for mcflurry oreo and oreo cheese cake..Tapi tak minat pulak makan biskut oreo...

Tak minat sangat makan ice cream and cake tapi waktu mengandung anak kedua ni minat makan mcflurry Oreo and oreo cheese cake ni menjadi-jadi pulak walaupun xla everyday tapi sebulan sekali tu nak jugak rasa.....

Semalam balik kerja dengan rasa tak sabar,terus ajak husband gi makan.Dah teringin sangat nak makan oreo cheese cake.Hari sebelum tu balik kerja terus drive thru McD beli mcflurry and makan dengan bersungguhnya.Korang makan ice cream x waktu pregnant?heheheh...

Asik talk tentang makan je,my dagu dah double dah ni.Berat terkini 54kg pada 7 bulan.Berat asal 45kg.Berat terakhir mengandungkan Emill 57kg, si adik ni tak taula berapa pulak :) moga badan ni sihat walafiat je walau berat naik sekalipun..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

ajumohit said...

haduii sedapnya nmpk kek dan mcflurry tu...takpe naik bdn skit lip, nnti bleh kurus balik ni nmpk gaya bdn lip ni hehhehe

LIP (^_^) said...

To aju:eheheh..tang perut yg payah turun ju..

MY BUDDIES

MY STORIES