18 June 2011

Puppet!!

Today I had to go to work so I asked for my cousin's help to aCcompany Emill to school.Untuk programme di sekolah Emill ni memang kena ada penjaga (female sahaja) tuk temani anak-anak sepanjang sejam tu.Sebabnya anak-anak akan membuat kraftangan,menari and menyanyi bersama penjaga.This week Emill buat puppet.My cousin teringatkan baju Emill yang berwarna hijau belang kuning ni,itu pasal la puppet ni punya baju sama macam baju Emill.

Baju ni adalah antara satu dari 2 helai tshirt berkolar and berbutang yang kami beli tuk Emill.Masa ni Emill baru 4 bulan tp dah tak sabar-sabar nak gayakan dia dengan tshirt macam ni.Padahal pakai mittens lagi dak abang Emill nih..tengok tu muka pun innocent lagi,tak reti nak senyum pandang camera waktu tu..Owh I really miss this moment..

By the way,thanks Dayah (my cousin whom Emill calls 'Umi') for sending Emill to school..Gambar no 2 tu Emill buat muka kebuhsanan dia..hehehe..macam-macam ragamnya....
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

UmmiUmmar said...

salam lip..u hantar emil g program apa on weekend?if xkeberatan leh share.

LIP (^_^) said...

To ummiummar:wsalam.nama program tu alimkids playgroup.ada website tuk program ni.utk kanak-kanak 2-4 tahun.for muslims n in english.macam persediaan tuk ke tadika nanti :)

ajumohit said...

Hehe busan je emil ye, rindu kt mama la tu...xpe lip dlm pantang nnti rehat puas2 kan

gee ryder said...

pandai emill buat puppet...nanti leh main ngan adik hehe

.:fyzz:. said...

bagus la program nih kan..leh membuka minds anak2 kita..emil msti tersngt happy ngan puppet nya itew..

LIP (^_^) said...

To aju:tu la xsabar nak bercuti panjang.. :)

To gee:memg dia tunjukkan puppet tu kat adik dia gee..dia bercakap2 ngan adik dia yg dlm perut ni lg..

To fyzz:suka sgt dia,beriya tunjuk kt I

MY BUDDIES

MY STORIES