09 June 2011

Time Spent

Salam.since this holiday we didn't go anywhere,babah brought us out around our area to spend some quality time together.For two days we went here and there without any proper plan.Terjah je mana-mana rasa nak pergi.

We brought Emill to watch Kungfu Panda 2 (iye,bertambah-tambahlah semangat pahlawan dalam jiwa Emill,asik ajak dush2 je even tengah malam).Sedihla pulak Kungfu Panda kali ni sebab menceritakan asal usul Po (the hero in the story).

We went to play bowling too. Of couse I didn't play.Emill pun just duduk tepi je.Dia rolled and spinned a bowling ball kat tepi je.Tapi on the following day we went to a game arcade and Emill enjoyed playing bowling for kids....

Overall,this 2 weeks holiday memang fun for me sebab dapat habiskan 24 jam bersama Emill..Potty training pun dah berjaya.Kalau terbabas sekali-sekala tu takde hal la bagi I.Cuma my target to teach him alif ba ta je tak berjaya tuk cuti ni.Dia boleh hafal tapi tak kenal huruf la.Takpe-takpe I usaha lagi...Tinggal 3 hari je lagi before start kerja semula..Argggghhhh...liatnya nak gi kerja lepas cuti panjang nih...
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

ajumohit said...

hmm seronoknya jalan2...kita lagi happy kalau anak pon happy kan...

Raisah @ echah said...

asyik dush2 je ke emill tu? tahan ye lip... :)

LIP (^_^) said...

To aju:u'r rite aju..;)

To echah:ehehe..dia dush2 ngan babah dia je..

MY BUDDIES

MY STORIES