30 July 2011

Mengemas lagi

Ini adalah second round I mengemas bilik,haritu setakat kemas almari je but this time memang intensif la..habis semua ruang penjuru dah bersih clear...dalam almari,bawah katil,tingkap,laci dan selagi apa yg ada dalam bilik dah suci dari sebarang habuk.Sekarang dah malam and rasa penat tahap melampau..eheh..demi nak menyambut org baru,mama rela je memerah tenaga ni..love u my sons..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

7 comments:

ajumohit said...

Betul lip, utk new baby kan, klu boleh nk semuanya bagus utknya, slmt bpuasa utk lip n kuarga

Sz said...

mak yong gigih mengemas ye...
nampak katil single kah yg dah dibuka itu? nak tukar ngan bbcot ya...
bestnya nak sambut baby baru!

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Rajinnya... Mummy sapa la tu? ;)
Ni nanti baby keluar mesti rajin mcm Mummy dia.

Ok Lip.. take care tau!

gee ryder said...

selamat berkemas! :)

UmmiUmmar said...

selamat berpuasa..oohh..dah xlama dh nak deliver..jeng3..hehe..
yup..i pun dua2 boys insyaallah..bertambah imam dlm keluarga kita, alhamdulillah;)

anisalya said...

selamat menyambut org baru...

LIP (^_^) said...

To aju:slmt berpuasa aju..

To sz: mmg excited ni sz

To sam:thanks dear

To gee:mengemas ni mmg xkan pernah selesaikan

To ummiummar:selamat berpuasa to u too

To anisalya:thanks.. :)

MY BUDDIES

MY STORIES