03 August 2011

Bila babysitter tak sihat

Since wean off bf,suka tidur sambil menyusu and tangan lagi satu usap telinga sendiri.Dah jadi habit Emill dah ni..


It has been several days emill's babysitter tak sihat.Sebenarnya dah lama jugak kakak tu selalu sakit tapi tak dapat kesan apa penyakitnya.Susah jugak hati I sebab I plan nak hantar dua beradik ni kat the same babysitter next year kan.Sudah dua hari Emill follow babah gi ke sana ke mari kerja.Nak follow I memang tak bolehlah.Ni gambar Emill kepenatan tidur kat tempat duduk belakang tengahari tadi.Babah kata dia kekenyangan makan nasi goreng yang my mom bekalkan.Paling dia suka makan adalah ikan bilis goreng..sibuk mintak 'anchovy!anchovy!' Hope my buddies who read this entry dapat doakan kesihatan yang baik buat Emill's babysitter sebab mati kutu jugak I nak cari babysitter baru.Semoga doa kalian dimakbulkan.Thanks tau.. :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

7 comments:

Nurhayati said...

emil usap telinga yer.
i plak usap kening..
skang dah besar takde la.. hihih

anisalya said...

harap2 dia cepat sihat...
bukan senang nak carik babysitter yg blh jaga anak kita dengan baik kan?

hehehe... i take care of my own kids.

~ As ~ said...

my babysitter pula pregnant and akan bersalin, sooooon...
*sigh*

el said...

emil usap tinge macam arwen kalo mnm susu sure pegang or usap telinge..abg dia lak mnm susu suka usap rambut..heheh ni yg adik kecik tak tau usap ape hahahaha

semoga bb siter emil sihat kembali k

gee ryder said...

mmg problem la kalau babysitter tak sihat ni. tak tahu nak antar kat sape pulak

LIP (^_^) said...

To yati:mesti leka syok je usap kening mcm my son..

To anisalya:thanks anis

To as:dah plan nk anta azam n mira ke mana as?

To el:mcm2 style..heheheh

To gee:tu la gee,ngan kita nk keja lg

Anonymous said...

Masaalah tu hanya sementara saja...bila dia orang dah besar selesilah masaalah.....paling lama 10 tahun......

MY BUDDIES

MY STORIES