12 August 2011

Chocolate marble

Suka sangat kuih ni..tiap tahun order...kena makan waktu berbuka nanti, sbb if bersalin nanti xdpt plak rasa...eheheh..yeke xleh makan kuih raya sebab ada telur kan?
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

el said...

awal2 bersalin mmg xleh mkn telur
pas 2 mggu tu dah ok...hehehehe
hat ni pun en. asben sllu order time raya..thn ni el x wat kuih..ada bb tecik tu ssh skit..nak kepit ngan mama dia je hehehehe

Sz said...

pantang takleh makan telur ye?
(soalan berulang...kikikiki)

.:fyzz:. said...

lip..makan je..selgi leh makan..fyzz suka tart nenas...

ajumohit said...

A'ah better mkn skrg la lip, nnti pantang dh tak leh mkn, lip msti tak susah nk kurus kmbali kan, Akak tgk kamu maintain jek even preggy

LIP (^_^) said...

To el:aku pun beli je tahun ni el..kuih yg biasa buat pun xbuat..


To sz::heheheh..ayat pusing2..

To fyzz:suka gak tart nenas..terutama yg fresh from oven

To ajumohit:ada bhgn yg susah kurus kak:p

anisalya said...

sedapnya coklat!!! huhuhu... mesti dah habis kan...

MY BUDDIES

MY STORIES