19 August 2011

Harinya sudah tiba

Salam.
Genap sudah 38 weeks my pregnancy.Pukul 3pm tadi pergi hospital.Lepas check doc kata dah 4cm bukaannya.Doc suruh datang semula esok pukul 8am.Melainkan if air ketuban pecah sebelum esok,I kenalah gi hospital awal.Dari hospital kami anak beranak pergi balik kampung jumpa my mother in law.Kat kampung tadi dah mula terasa sakit.

Gambar pertama di atas my husband and Emill sedang wait giliran jumpa doc.Gambar kedua Emill leka tengok replika rumah kampung kat hospital.Ha,gambar ketiga adalah pondok pangkin yang my husband bina kat umah my mil and dinamakan sempena nama Emill.

Now I rasa ok lagi,sakit yang boleh ditahan lagi.Insyaallah by tomorrow nak sambut orang baru dah ni.Teruja!!tapi tak taulah ntah-ntah kejap lagi muka I merah padam tahan sakit :)

Thanks for ur prayers buddies...
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

ajumohit said...

Semoga proses bersalin lip dipermudahkan, bykkan selawat ye lip, 4 cm dh besar bukaannya, Tarik nafas push!!!!

syahiraaghani said...

whoahhh! xsabar nak tgk baby. semoge dipermudahkan semuanya aminn :)

MIK'YAL said...

wah cepatnya dah cukup time baby nk keluar. semoga ibu dan baby selamat. emill going to be big bro very soon. takecare sis ;-)

Raisah @ echah said...

teruja! semoga semuanya selamat....amennn

el said...

woi dah 4cm..pttnya kena msok LR dah nie
boleh lah doc suh balik..giler kentang

papepun..slmt semuanya ok
x sempatlah nk mkn kuih raya bagai hehehe

MY BUDDIES

MY STORIES