26 August 2011

My 7th day of confinement

Alhamdulilah sudah genap seminggu kelahiran putera kedua kami.Nak cerita ringkas je,nanti mata cepat rabun tgk tulisan kecik2 waktu berpantang (nasihat org tua).Hari ke 4 jaundis putera kedua kami adalah 130,then hari ke 6 jadi 157 so harini follow up I pun happy je la ckp kat doc semlm just 157.Dia xpuas ati sbb muka baby nampak tebal kuningnya tu so gi makmal amik darah dang..bacaan nya 213.Esok dia suruh dtg lg..

Lepas gi hospital gi beli toys tuk abang Emill then gtau dia adik dia yang present tuk dia.Kemain suka dia and asyik cakap kat I "mama,istiqhfar byk money kan..." Istiqhfar tu nama pilihan babah tuk our second son. Pic kedua tu gambar bungkusan toys for Emill sempena naik pangkat jadi ABANG..teringat iklan "aku kan abang"
.ok later I update lg..

Thank tau wish in the previous entry ..love u all...
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

ajumohit said...

semoga kuning istiqhfar cepat turunnya, lip jgn lupa breastfeed baby kerap2 tau, baby kuning ni kuat tido, kejutkan then susukan, susu ibu paling mujarab utk kuning ni...selamat hari raya buat lip and family!!!

Nurhayati said...

alalalalaaa comelnya baby.. geram!!
suka abang Emill dapat adikkan.
paling best abang dapat adiah :)

hope Istiqhfar cepat sembuh yer.

Marsha~ said...

Comel.... Nama pun sedap....

MY BUDDIES

MY STORIES