18 September 2011

1 month old Istiqhfar

Today genap 1 bulan I berpantang.Tak sabar nak cukupkan 44 hari. Maknanya Istiqhfar sudah 30hari.Alhamdulilah.

Awal-awal dulu nangis slow je sekarang jerit terus.hihihi...kenkadang ada iras abang Emill,kenkadang xde.berubah-ubah.

Siang waktu tidur dia, cuma bangun 2 jam sekali,malam plak sejam sekali bangun nyusu. Poo2 sikit je dah nangis nak tukar diaper,lepas tukar baru senyap..Satu mlm boleh abis 4 keping diaper.

Waktu mandi relax je tak nangis.Abang Emill dulu awal-awal nangis waktu mandi sekarang suka sangat duk lama dalam bilik air.

Berat terkini dia I xtau sebab xde timbang lagipun doc scheduled kan dia jab bila masuk 2 bulan nanti so xde ah timbang sebulan nye.

Suka dipangku (sapa ajar ni?hahahah) boleh je dia tau sedang dipangku or dah letak kat bawah..tulun...kena reset ni.

Itu je..nanti I visit blog u guys tau..nanti I khatamkan entries yang xbaca.Lagi 2 weeks je lagi nak merdeka. :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

Sz said...

ooo bambam!
macam "jap" je dah nak abis pantang ye lip..

Anonymous said...

woooo...dah 1mth old ye?? bila lah aunty Maslija nak jumpa Istiqhfar ni ye???aduyaiiii...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Lip - Tahniah atas kelahiran. Comelnyaaa.... Mcm mana I bleh tertinggal keretapi ni? Ke mmg u takde buat entry pasal delivery ni? Sorry sesangat klu I terlepas pandang.

gee ryder said...

bambam gak ni tengok dada dia tu

Miss Viviana said...

Really looks like emill..so cute.here's my kiss instead!!mmuahh!hope istighfar sihat selalu and be a good son to mama n babah..

anisalya said...

baby memang comel dan wangi. masa pregnant kita tny bila la nak bersalin. bila dah keluar je kita akan cakap "Cepatnya besar! Mcm baru je lahirkan kamu!" huhuu...

MY BUDDIES

MY STORIES