21 September 2011

Abang Emill

Pic 1:Abang Emill yang sibuk nak pakai bib Istiqhfar

Pic 2: Harini Istiqhfar kena bedung.Stressful je dia tak dapat lepaskan tangan..heheheh

Salam.tetiba rasa rindu ngan anak bujang sulung I.Babah bawak dia gi kerja.Babysitter dia sakit and tak dapat jaga dia.

Baru-baru ni lawak sungguh dengar Emill bagi kata-kata penenang kat Istiqhfar.Waktu tu I tengah tukarkan diaper Istiqhfar.Istiqhfar plak nangis.Terus si abang cakap "Itu mama la dik,bukan doktor".hahahahah

Dia assume adik dia nangis sebab takutkan doktor macam dia..

Sungguh mama rindu Emill.Tak sabar nak kembali sihat so that I boleh jaga kedua-dua hero I ni.Memang akan kelam kabut,itu pasti tapi puas hati dapat spend masa ngan diorang.Dengan Emill lagi buat macam-macam tuk tarik perhatian.Memang selalu hilang sabar dengan dia lately.hahahah..Duniaku!!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

ajumohit said...

Comelnya emil dgn bib tu, istigfar tido2 ayam ke tu, mmg baby skrg x suke dibedung

el said...

heheheh suwit dia igt mama dia doc hehehehe..a'ah mmg pagai jd lain skit bila dpt adek..heheh kena kuat lah pas ni eh..:)

yaya+frdz+auf said...

sekali tengok gmbr adik sama mcm abang. susah jugak nak type nama adik emill nih. hehehe.

Miss Viviana said...

saling x tumpah rupa emill ya istighfar ni..rajin btul emill follow babah pg keje kan lately ni..apepun hes a good boy.x byk karenah.baby pun makin sihat nmpaknya tu,alhamdulillah..

.:fyzz:. said...

dua2 hencem boy..suka sgt tgk baby tido..so sweet..bby fyzz dh besar ..almost 10 months..:)...

MY BUDDIES

MY STORIES