30 September 2011

Emil & Istiqhfar's feet

Emill: Mama,small je feet adikkan (sambil picit2 jari2 kaki Istiqhfar)

Me: Iye..sarung semula socks adik

Emill: Jap,Emill nak usik je (terus letak tapak kaki Istiqhfar kat pipi)

Adus ngeri,memang dia sayang adik dia tapi kenkadang datang jugak geram dia kat adik tu..heheheh.geram sebab adik tu nye hands kecik lagi,kaki kecik lagi etc.Kenkadang siap dia cakap "Eeeee...geram Emill.." Ha, cepat2 I kena pasang mata supaya tak dibuatnya gigitan sayang kat adik yg digerami..

Hari ke 41 daku berpantang... :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

ajumohit said...

Hihi geram2 sayang ye emill, lagi 3 hari nk abis pantang!!! Pasni leh jalan2, dpt window shopping pon best sgt!!!! Hihi

LIP (^_^) said...

Kak ju..akak ni memahami betul..mmg bab shopping ni mengelodak dah hati ni

yaya+frdz+auf said...

amboi bulu mata abg emill. panjangnya. hehehe

el said...

wahhh kejapnye dah nak abis pantang...hehehe...emill sgt kiut lah...sgt penyayang ngan adik dia...x sabar nak tgk dua bradik ni main shame2 hehehe

LIP (^_^) said...

To yaya:heheheh...tp xleh challenge aufnye

To el:el...aku baca blog ko tp xdan nak kumen...bestnye lana dah besar..dah jadik geng abg n kakak

Raisah @ echah said...

dua2 yg sangat comellll

MY BUDDIES

MY STORIES